“Verkopen is in wezen een overdracht van gevoelens.” (Zig Ziglar)

Verkoop is voor mij hobby. Nu ik deze site toch heb, waarom geen gebruik maken van de mogelijkheden? Weer eens wat anders dan Marktplaats. Wil je meer informatie of heb je belangstelling neem dan contact met mij op.

Nog hele nette Bagster tanktas voor de ST1100. 1 haakje is afgebroken, maar die is voor een paar euro te vervangen. De tas hoeft niet weg, misschien ga ik hem zelf gebruiken. Maar... mocht je er naar op zoek zijn en hem heel graag willen overnemen, dan mag je hem van mij overnemen. 

Super Pan met alles erop en aan! Perfect onderhouden Pan European met ABS/CBS/TCS. 83000 km, Met extra’s: Hoog MRA ruit, verhoogde luxe buddyseat, stuurverhoger, handvatverwarming, USB aansluiting, kuipverbreders en winddeflectors. Luxe topkoffer ST1300 met extra remlicht, aansluiting acculader, dagrijverlichting, alarmlichten, witte knipperlichten. Alle koelslangen en bijbehorende pakkingen zijn vernieuwd. Achterband is zo goed als nieuw en voorband is ongeveer 1/3 afgesleten. De motor heeft gebruikerssporen, maar ziet er nog geweldig uit! Het is ook niet een showmotor, maar een echte reiziger. En last but not least, de dempers, collector en achterbrug zijn nog keihard. 

Binnenkort verwacht:

Voor meer onderdelen en een wisselende aanbod van Honda Pan European motoren, tik op onderstaande link.